Artikel - Del 1 : Skapa en vinnande digital strategi i Enterprise-bolag
När man implementerar nya lösningar eller IT-verktyg i ett företag är det enkelt att göra misstag. Enligt forskningen som genomförts av "MIT Sloan Management Review" tillsammans med Deloitte är så många som 90% av organisationer väl medvetna om farorna med att dyka in i den digitala eran. Men endast mindre än hälften (44%) anser sig inte vara redo att möta denna utmaning. Enligt en studie gjord av McKinsey så misslyckas två tredjedelar av alla organisationer som gör en digital transformation att skapa värde med projekt. Ett bra exempel är Stockholms stad som spenderade 250 miljoner kr över budget på sin digitala skolplattforms satsning. De är inte ensamma om detta.
Läs mer på Euvic.se
Recension - Lollapaloozas hiphopspelningar
Jag har varit ett stort hiphop-fan väldigt länge. Den första konserten jag betalade för var nog när Timbuktu spelade tillsammans med Chords och DJ large i Helsingborg på The Tivoli 2005. Nästan 15 år senare har jag varit på flera hundratals konserter och hiphoppen har hunnit bli världens mest populära genre under tiden. Det har även blivit den musikstil som jag lyssnar mest på.
Läs mer på HYMN.se
Artikel - Öka din utvecklingshastighet!
Det finns tillräckligt med potential för automatisering av mer än 30 procent av de uppgifter som utgör 60 procent av dagens jobb, säger forskare från McKinsey. Den växande efterfrågan på automation och bristen på utvecklare har fått många att fråga sig själva: hur implementerar man automatisering på det mest effektiva sättet? Och hur bygger man en produktiv utvecklingsavdelning? “Scrum Team as a Service” är Euvics svar.
Läs mer på Euvic.se
Artikel - RIP Mac Miller ”Många av oss har förlorat en god vän”
Den bästa musiken är inte alltid den som ligger högst upp på topplistorna, den mest tekniska eller mest tankeväckande – oftast är det den musik som betyder något för dig som lyssnare. Mac Millers musik har någon gång uppnått alla de här grejerna, men det är just på grund av det sistnämnda som hans musik har betytt så mycket för mig och för många andra.
Läs mer på HYMN.se
Case - Pop Pankki
POP Pankki är en grupp som består av 26 st samarbetsbanker, online-försäkringsbolaget POP Insurance och POP Banking Unionen. POP Pankki-gruppen har ca: 400-tusen kunder och rankas som bästa banken i Finland när det gäller kundnöjdhet. Bankens jobb med digitalisering är den viktigaste frågan för att få nya kunder säger bankens VD Pekka Lemettinen.
Läs mer på Euvic.se
Back to Top